Jump to content
BOOMTALITY

Getting laggy when luring zombies

Recommended Posts

Hello is there any fix to my problem ?

i have 250 - 270 ms ping on US server [Stable not spiking]

When i try to lure zombies my ping stays at 250 - 270 but my movements is so delayed like when i try to exit out of the vehicle it takes like 8 - 10 seconds for my character to exit the vehicle and sometimes i died and get DC'ed and get a message " FAC : FAC UNRESPONSIVE".

Error photo: https://imgur.com/HwpVodX

My Country : Philippines
ISP : Globe Telecom / Broad Band - 15mbps
 

Edited by BOOMTALITY
added photo

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, BOOMTALITY said:

Hello is there any fix to my problem ?

i have 250 - 270 ms ping on US server [Stable not spiking]

When i try to lure zombies my ping stays at 250 - 270 but my movements is so delayed like when i try to exit out of the vehicle it takes like 8 - 10 seconds for my character to exit the vehicle and sometimes i died and get DC'ed and get a message " FAC : FAC UNRESPONSIVE".

Error photo: https://imgur.com/HwpVodX

My Country : Philippines
ISP : Globe Telecom / Broad Band - 15mbps
 

If you want a stable connection and an optimal gaming experience you should play in the region closest to your country, otherwise you will have instability problems in the game and the connection to our servers. You have a good day. Regards

Infestation: NewZ - Staff

Share this post


Link to post
Share on other sites

From what you described you are experiencing more of a FPS drop than anything. This could be caused by Fast Load, as it will slowly load the models around you. When luring a horde, that will multiple and may cause that. If that's the case, try disabling it to see if it's improved. 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, ElChupacabra said:

From what you described you are experiencing more of a FPS drop than anything. This could be caused by Fast Load, as it will slowly load the models around you. When luring a horde, that will multiple and may cause that. If that's the case, try disabling it to see if it's improved. 

 

not fps problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/17/2018 at 12:57 AM, GENETICZZ said:

Always have your packet lost in mind, might be too high.

yeah it always spiking when I tried luring in US/EU servers
I have no problem when luring zombies in HK servers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...